demo drukwerk

Zoer Assen  
        Meer dan alleen boek & kantoorhandel

  • Drukwerk Geboortekaartjes
  • Drukwerk Huwelijkskaarten
  • Kantoorartikelen
  • Beheer van abonnementen

Wij zijn een bezorg boek- en kantoorboekhandel met vele extra diensten. Zo leveren wij boeken, kantoorartikelen en drukwerk aan gemeenten, scholen, instellingen en bedrijven op bestelling. We hebben dus geen eigen voorraad. Wij kunnen (bijna) alle Nederlandse en zelfs Duits-, Spaans-, Turks- en Engelstalige boeken leveren. Ook het complete abonnementenbeheer verzorgen wij graag voor scholen, gemeenten, waterschappen, instellingen en bedrijven.

De kantoorartikelen betrekken wij rechtstreeks van een groothandel. Daarom zijn ook grotere aantallen op korte termijn te leveren. Boeken en kantoorartikelen leveren wij natuurlijk zsm bij u af. Bezorgen in Assen en nabije omgeving is gratis. Alles voor overver verzenden wij met post.nl.

Het drukwerk besteden we uit bij een gerenomeerde drukkerij in Assen. Hierdoor bent u verzekerd van een vakkundige drukwerkleverancier met uitstekende service.
Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen we u ook in contact brengen met vakmensen in allerlei werkzaamheden en diensten.

Vragen? Kijk of de informatie hieronder u verder kan helpen. Zo niet, stuur dan gerust een mail via de contact pagina en u krijgt z.s.m. antwoord op uw vraag of opmerking.

Waarom staan de producten niet stuk voor stuk op de site?
Het is een 1-mans bedrijf. En het updaten van alle producten waar ik als bemiddelaar aan kan komen, verandert elke dag. Als ik dit op de site in een eigen database zou zetten, zou ik hier handen tekort voor komen.

Waarom heeft u geen eigen magazijn?
Daar hebben we simpelweg de ruimte niet voor. We kunnen een eigen magazijn als bemiddelaar niet bekostigen. Als tussenpersoon bij het verkrijgen van producten is het aan mijn connecties om een magazijn met de opgevraagde spullen te hebben. Hierdoor maak ik hier geen extra kosten en kan ik de producten weer iets scherper aanbieden.

Bij welk bedrijf kan ik volgens u het beste voor een bepaalde dienst terecht?
Kijk op de handelsbemiddeling pagina en kijk of de dienst er voor u tussenstaat. Vervolgens kunt u er meer informatie over vinden en een formulier invullen waarin u aan mij meer informatie of zelfs een doorverwijzing aanvraagt. Staat de dienst er niet tussen? Stuur via de contact pagina toch een mailtje met daarin de vraag over de dienst. Dan kijk ik of ik ook op dat gebied voor u wat kan betekenen.

Hoe kan ik wijzigingen doorgeven (bijv. een verhuizing)?
U kunt in dit geval een mailtje sturen via de contactpagina met de oude gegevens en de nieuwe gegevens. Ik zal dat dan zo spoedig mogelijk in de gegevens wijzigen.